"Onzichtbaar" en met respect de uitvaart filmen

Door onze ruime ervaring weten wij waar en wanneer wij kunnen filmen.

Uitvaartvideo filmen op respectvolle wijze

Via uw uitvaartleider, het contactformulier of de mail geeft u aan dat u een uitvaartvideo wenst van de uitvaart via uitvaartmovie. De aanvraag komt bij ons binnen via een van de bovenstaande manieren.
Wij hebben in de week voorafgaande aan de begrafenis of crematie contact met de uitvaartleider of met een van de nabestaanden wanneer dit de enige mogelijkheid is.
Onopvallend aanwezig
Filmen op respectvolle wijze
Door ruime ervaring weten wij waar en wanneer wij kunnen filmen
Creatief en professioneel
Uitvaartfilm binnen 5 tot 10 werkdagen gereed

Uw wensen staan centraal

We nemen kort de wensen door. Belangrijk is het om te weten dat wij 'onzichtbaar'/ op de achtergrond aanwezig zullen zijn wanneer wij de uitvaart vastleggen. Als wij filmen doen wij dit op respectvolle wijze. Door onze ruime ervaring weten wij waar en wanneer wij kunnen filmen.

Oplevering van de uitvaartvideo

Achteraf krijgt u de uitvaartfilm binnen 5 tot 10 werkdagen digitaal, via een veilige omgeving, toegezonden of u kunt indien gewenst de film bestellen op een USB-stick of met een spoedtoeslag, zodat u de film binnen 48-72 uur in uw bezit heeft (in overleg)

uitvaartvideo uitvaart op film
 • Tirza is een spontane en professionele videograaf

  "Tirza is een spontane videograaf die op een hele prettige manier haar visie en daarbij ook haar werkzaamheden uitdraagt. Dit doet zij op een hele goede en professionele manier. Wij van Margaretha-uitvaartzorg kijken uit naar een langdurige samenwerking met Tirza waarbij we met ze allen van een afscheid een mooie herinnering kunnen maken waarop ze tevreden terug kijken."
  Jean Marie sa Kabaa - Margaretha Uitvaartzorg
 • Ik raad het maken van deze uitvaartmovie iedereen aan

  "Wij willen als familie uitvaartmovie.nl en Tirza bedanken voor deze prachtige ervaring. Na verlies van onze vader die zijn leven lang alles op video en foto heeft vast gelegd is dit zijn laatste video geworden. Ik raad het maken van deze uitvaartmovie iedereen aan."
  Jaimy Eissen - Nabestaande
 • Tirza is op de achtergrond aanwezig zonder details uit het oog te verliezen

  "Tirza heeft voor mij meerdere keren filmopnames gemaakt tijdens een uitvaart. De resultaten waren altijd erg mooi en zijn een waardevolle, blijvende herinnering voor de nabestaande. Tirza werkt profesioneel, is op de achtergrond aanwezig en zal zeker de details niet uit het oog verliezen. Tirza is een echte topper!"
  Harmen Blijleven - Moree Uitvaartverzorging
Homepage
Lees hier over de waardevolle herinnering van een uitvaartfilm
Lees verder
Over ons
Met passie en enthousiasme werken aan waardevolle herinneringen.
Lees verder
Meer in ons Blog
Lees meer ervaringen en artikelen op de blogpagina.
Lees verder
© Uitvaartmovie | Website door
Click Active Internet en Media
crossmenuarrow-right